Remember me
Explore 11556 employers and 48055 ratings
Size of company: Large (More than 500 employees)
Industry: Accommodation, Food Services
based on 13 ratings
rôtisserie st-hubert val bélair J'ai travaillé comme cuisinier quelques jours. Les adjoints manquent de maturité. Ils manquent de professionnalisme en parlant dans le dos de tout le monde devant qui veut bien l'entendre. J'attends toujours après ma première paie et ça va bientôt faire 1 mois. Les normes ont du s'en mêler. Peu importe l'expérience vous commencez au salaire minimum. Amusez vous avec des shifts de 3 heures pour gratter quelques dizaines de 10$ quand ils font 8000$ de vente pour un souper. De la belle gestion type d'employés au salaire minimum c'est à dire qu'ils ne gênent pas pour prendre le monde pour des caves.
Posted on 12 September 2016 by Rater #14 | Flag as inappropriate
Was this review helpful? 2 0
Your message seems to infringe our Posting policy. Do you wish to continue?
Please only flag a rating if :
Illegal, obscene, threatening, racist, objectionable or injurious content.
Allegations are unfounded or libellous.
Comments not polite, off topic or use ALL CAPS.
Personal attack, or mention of name, initials or function.
Denounce illegal activities.
After reading our flag guidelines, please tell us why you are flagging this item:
 
The rating or comment has been flagged and is under review.
Business model, vision and strategy
Management's skills
Values and corporate culture
Internal communication
Feedback
Recognition
Pride
Engagement
Work space (layout)
Atmosphere
Recruitment, development, retention
Tasks and responsibilities
Teamwork and cooperation
Organization of work
Compensation and benefits
Schedule, work load and holidays
Stress
Work/family life balance
Advancement
Recommendable
OVERALL